Beneficii ale antrenamentelor de arte martiale

Scopul final alartelor marțiale nu constă în victorie, ci în perfecțiunea mintii si caracterului participanților săi. Perfecțiunea persoanei este în centrul său. Mulți oameni caută formarea în domeniul artelor marțiale, având în vedere violența. Unii oameni se tem și doresc să învețe să se apere, alții sunt supărați și doresc să învețe să învingă in infruntarile cu alti oameni. În ambele cazuri, este puțin probabil să se angajeze la formarea lor suficient de lungă pentru a învăța ceva, astfel încât cineva care ar studia artele marțiale trebuie să se elibereze de gânduri egoiste și rele, căci numai cu o conștiință clară înțelege ceea ce primește.

 

 

O pregătire adecvată în domeniul artelor marțiale are multe beneficii. Se poate îmbunătăți aptitudinea fizică, încrederea în sine, concentrarea și disciplina.

Deși majoritatea beneficiilor formării în domeniul artelor marțiale sunt mai degrabă interne și mentale decât fizice și externe, cel mai evident beneficiu este îmbunătățirea aptitudinii fizice a practicantului. Artele marțiale sunt o modalitate foarte bună de a îmbunătăți conditia fizica, punand la lucru fiecare mușchi din organism. Antrenamentul artelor marțiale poate fi practicat de tineri și bătrâni. Nu este nevoie de un loc de antrenament special, de echipament sau de un adversar, iar flexibilitatea în formare este asigurată. Prin antrenament, individul slab fizic și spiritual își poate dezvolta treptat și natural mintea și corpul. Când practică, mușchii practicianului lucrează împreună în armonie totală, permițând organismului uman să funcționeze cu o eficiență mai mare. Starea fizică precară din zilele noastre provine de la dezechilibrul creat de angajarea în exerciții ineficiente care lucreaza doar anumite părți ale corpului. Pe de altă parte, cu scopul de a crește eficiența mișcării, artele marțiale dezvoltă simultan toți mușchii ca parte a antrenamentului.

Un alt avantaj al formării în domeniul artelor marțiale este sporirea încrederii în sine. Artele marțiale sunt excelente pentru îmbunătățirea încrederii în sine, ceea ce se întâmplă prin două metode. Pe măsură ce oamenii progresează prin cresterea centurii, încrederea lor creste. Și prin a învăța să se apere, ei se simt mai siguri, ceea ce îmbunătățește foarte mult încrederea în sine. O persoană cu multă încredere în sine are mai multe șanse să-și facă cunoscută opinia, mai probabil să autosustina. O înaltă încredere în sine este, de asemenea, o formă eficientă de autoapărare, fiindcă o persoană care se poartă cu mândrie este mai puțin probabil să fie o victimă decât una care se manifesta în mod timid de-a lungul existentei, sperând că nimeni nu o observă.

Lucrul important în pregătirea artelor marțiale este îmbunătățirea capacității de atentie. În fond, dacă practicianul nu se poate concentra, el nu va putea să învețe. În cadrul antrenamentului, oamenii ar trebui să își concentreze ochii, să-și concentreze mintea și să-și concentreze corpul, ceea ce va îmbunătăți considerabil capacitatea de concentrare asupra anumitor detalii.

Artele marțiale sunt o disciplină mentală cu o abordare fizică. O parte a provocării continue este ca mintea și corpul tău să lucreze împreună și să se gândească în timp ce te miști.

Există aproape tot felul de arte marțiale, așa cum există și culturi în lume. Cele mai renumite sunt cele create de popoarele asiatice, cum ar fi Kung Fu, Karate și Tae Kwon Do, dar asiațicii nu au un monopol asupra artelor marțiale și fiecare țară are propriile sale stiluri. Chiar și cu atâtea arte marțiale diferite din lume, fiecare cu propriile sale filosofii unice, beneficiile rămân aceleași în întreaga lume. Cu un timp mediu de antrenament de două ore, de două sau trei ori pe săptămână, beneficiile pentru formarea într-o artă marțială depășesc cu mult costurile. Artele marțiale se străduiește să-și instruiască mintea pentru a-și dezvolta o conștiință clară, permițându-ti să te confrunti cu lumea în mod onest, în timp ce dezvolti în exterior putere până la punctul în care te poti confrunta chiar cu animale sălbatice feroce.

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Clubul Koryo Karate a adus Romaniei 4 medalii de aur si 3 medalii de bronz la Campionatul Mondial

Suntem fericiti si mandri sa va anuntam ca in weekend-ul 29&30 iulie 2017, la
8th World Championship Karate Shito-Ryu Hayashi-Ha, Barcelona,
Clubul Koryo Karate Bucuresti & Dragomiresti a reprezentat Romania cu lotul de sportivi care a obtinut rezultate deosebite la Campionatele europene din primavara din Slovacia.
La Barcelona, am obtinut rezultate extraordinare, 4 Medalii de Aur si 3 Medalii de Bronz, astfel:

– Diana Turcu- Medalie de Bronz, Kata Individual Cadeti ( un rezultat exceptional dintre singurele doua obtinute de delegatia Romaniei la kata cadeti si juniori )
– Michelle Baneasu- Medalie de Aur kumite individual C3
– Isabella Constanzo- Medalie de Aur kumite individual mini-cadeti;
– Eduard Vulpoiu- Medalie de Aur kumite individual mini-cadeti;
– Ilinca Simion, Isabella Constanzo, Michelle Baneasu- Medalie de Aur Kumite Team 11-13 ani;
– Andrei Nedelcu- Medalie de Bronz Kumite Cadeti;
– Diana Turcu, Ilinca Simion, Isabella Constanzo si Michelle Baneasu, Medalie de Bronz Kata Team 13-15 ani;
– Maria Baciu si Bogdan Oprescu- participare cu felicitari!

Dintre 23 de tari participante si aprox 700 de sportivi, lotul de sportivi al Koryo Karate a obtinut rezultate excelente dupa o munca asidua.

Felicitari sportivilor, felicitari antrenorilor si nu in ultimul rand parintilor!

Mii de multumiri tuturor celor care ne-au sustinut in implinirea acestui vis, vom munci in continuare pentru un viitor si mai stralucitor!
Asteptam copii sportivi intre 5 si 20 de ani la antrenamente zilnice in Bucuresti, Unirii, Andreea Olteanu 0725.899.538

Multumim tuturor!

https://www.facebook.com/koryokarateclub/

În categoria Uncategorized | Etichete , , , , , | Lasă un comentariu

Realizam coregrafii pentru dansul mirilor

Cel mai placut eveniment la intemeierea unei familii ramane petrecerea de nunta.

Invitatia la dans adresata oaspetilor va fi mult mai bine subliniata de un exemplu dat de cei doi miri.

Naturaletea miscarilor, gratia miresei, sincronizarea pasilor vor fi apreciate si admirate de catre invitati.

Va punem la dispozitie coregrafi specializati in acest domeniu si sala de repetitie pentru ca petrecerea dvs. de nunta sa inceapa cu un moment de uimire si admiratie.

Nu va bazati pe talentul propriu si pe sufrageria garsonierei, sa ti dai cu stangu’n dreptul i s-a intamplat si lui Michael Jackson 🙂

 

Va asteptam sa ne contactati in pagina de contact sau trimiteti-ne acum un mesaj pe facebook folosin widget-ul din dreapta sa programam cateva repetitii.

 

Nu-i asa ca v-ati dori asa ceva?

 

În categoria Uncategorized | Etichete , , , , | Lasă un comentariu

Contactati-ne prin Facebook Messenger!

Am instalat cel mai rapid mod prin care puteti sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea intervalelor orare pentru inchiriere, preturi si detalii despre sala Duplex.

In partea din dreapta a fiecarei pagini de pe acest site veti regasi o iconita care deschide o fereastra de mesagerie instanta prin care ne puteti scrie mesaj:

Va asteptam mesajele !

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Seminar cu participare gratuita arte martiale Krav Maga

Sambata, 4.02.2017 intre orele 14 si 15.30 va avea loc la Studio Duplex un seminar cu participare gratuita la care vizitatorii vor fi initiati in tehnicile si practicile acestui stil de lupta. Instructor Sorin Matei. Participarea nu presupune costuri.

krav maga

Pagina facebook a evenimentului o puteti regasi la https://www.facebook.com/events/1186725614768620/

Este recomandat sa va anuntati participarea.

 

Spor!

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Inchiriem sala dans/antrenamente arte martiale Luni, Miercuri, Vineri

Inchiriem saptamanal sala pentru desfasurarea de antrenamente de arte martiale sau cursuri de dans modern in zilele de Luni, Miercuri, Vineri, disponibila pana in ora 18.30.

Intervalul orar se preteaza desfasurarii de cursuri cu copii, repetitii de dans modern, dans sportiv.

Locatie centrala Bucuresti – Unirii. Sala de asteptare/receptie , oglinzi, sonorizare, aer conditionat, vestiare, parcare proprie.

Telefon 0723 601 771.

 

Va asteptam!

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Inchiriem intervale orare saptamanale 19-20 Luni&Miercuri si 20-22 Miercuri&Vineri

Inchiriem saptamanal intervale libere in Studio Duplex:

Luni + Miercuri intre orele 19-20 si

Miercuri + Vineri intre orele 20-22

pentru cursuri de dans sau antrenamente de arte martiale cu adulti sau copii. Intervalele orare se inchiriaza doar pereche sau impreuna.

Locatie centrala, parchet, oglinzi, sonorizare, curatenie, incalzire.

Va asteptam!

Contact 0723 601 771 George.

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Antrenament Jiu Jitsu Bucuresti la Studio Duplex

Va asteptam in fiecare vineri seara/sambata dimineata la antrenament Jiu Jitsu la Duplex Cursuri de Dans si Sport.
Instructoare Andreea Caliman, multipla campioana Europeana Jiu Jitsu si Pangration. Detalii/inscrieri la 0723 601 771

Anunt cursuri Jiu Jitsu

Anunt cursuri Jiu Jitsu

https://goo.gl/photos/XWnnAksYbdcNs1uV7

 

la Studio Duplex Vineri seara, Sambata dimineata

la Studio Duplex Vineri seara, Sambata dimineata

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Inchiriem interval orar liber 18.30-20 Marti + Vineri

Inchiriem sala Duplex in intervalul orar 18.30-20 in zilele de Marti si Vineri a fiecarei saptamani.

Asteptam cu drag antrenorii sau instructorii de dans sau cursuri de aerobic, yoga, arte martiale sala de 80 de metri patrati cu oglinzi, parchet, incalzire, dotari sportive in vederea relocarii unor grupe de cursanti existente sau a infiintarii unor grupe noi.

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Foloseste cursurile de dans pentru a-ti creste increderea in tine insuti!

Dansul necesită încredere, dar știați ca prin dans se cimentează încrederea pe și de pe ringul de dans?

Vrei să câștigi încrederea, sa-ti faci noi prieteni? află că noua pasiune poate îmbunătăți viața ta socială. Luand lecții de dans regulate puteti obtine aceasta si chiar mult mai mult. A învăța să dansati vă oferă mai multă încredere, va construiește abilitățile dumneavoastră și poate deschide un cu totul nou cerc social, fără presiunea societatii actuale, fara disconfortul dat de navigarea pe retele sociale.

Este bine cunoscut faptul că dansatorii sunt mai încrezători, merg pe jos mai drept, au o alta postura si forma fizica și sunt mai constienti de corpurile lor decat cei care nu danseaza. Ei vor acorda o atenție deosebita salii de fitness și au tendința de a consuma alimente sănătoase. După câteva lecții de dans, chiar dacă doar veti stăpâni elementele de bază, veți simți crescand încrederea dumneavoastră, iar progresul va fi vizibil. O doză bună de încurajare ajută, pentru că de multe ori faci progrese, chiar daca aceste nu sunt vizibile.

Dans social, (de exemplu salsa, bachata, cha-cha-cha, tango) are multe avantaje dintre care unul este consolidarea încrederii dumneavoastră ca un dansator. Trebuie sa uiti de dansul singur la un club, unde, dacă nu ești deja un dansator excelent te-ai putea simți neîndemânatic chiar dacă iti place sa dansezi. De ce sa nu folosesti mai bine timpul respectiv incercand sa inveti sa dansezi si sa socializezi cu un partener la clubul tau preferat?

Dans social fără partener?

Unul dintre cele mai mari lucruri despre o clasă de dans modern, jive este că nu aveți nevoie pentru a avea un partener să participe și să vă bucurați de ele. Pur si simplu, sa mergi la o clasa de dans singur este primul dintr serie de multi pasi mari. Nu ești sigur de ce vei realiza sau dacă faci ceea ce trebuie. Ești îngrijorat ca toată lumea va performa mai bine decât tine și că vei ramane pe dinafară. Ai putea fi chiar îngrijorat de faptul că toată lumea va avea un partener în afară de tine. Deci, participarea la prima clasă de dans, în ciuda temerilor tale, este un pas uriaș spre consolidarea încrederii. Ti-ai dovedit că „poti sa o faci.”

Seteaza obiective pentru dansul tau

Poate oamenii iau lecții de dans pentru a spori încrederea și unul dintre cele mai bune modalități în care puteți începe este de a stabili 2-3 obiective. Dansul nevoie de unele angajament, deci cred ca doriți să se realizeze și bifeze obiectivele dvs. atunci când veti ajunge la ele.

În cazul în care obiectivul dvs. este de a ieși din casă și întâlni oameni noi, mai degrabă decât „a stabili o intalnire.” Du-te pentru a învăța ceva nou și pur și simplu fii deschis pentru a face noi prieteni și a învăța sa fi un mare dansator. Va fi uimitor cât de mulți oameni veți întâlni la fiecare dans, și chiar dacă nu întalnesti pe cineva special, vei avea parte de o multime de distracție.

Niciodata nu vei dansa singur la un curs de dans modern, jive

Dacă sa ai un partener pentru a participa la un curs de dans este o grija, aceasta este o veste mare pentru tine. M-am dus la prima mea seară de dans jive singur și nu am regretat niciodata. Pentru că toată lumea schimba partenerii, în timpul lecției vă sunt garantate dansul cu intre 7-10 persoane diferite în fiecare săptămână, așa că dacă ai venit la clasă singur, niciodată nu vei simți lăsat pe dinafară. Toată lumea ajunge să danseze cu toți ceilalți, indiferent dacă au venit sau nu au venit cu un partener. Acest lucru ajută dansul și face mare atmosfera socială în clasa.

Ce dacă eu fac greșeli?

Una dintre cele mai mari preocupări ale dansatorilor incepatori este că toată lumea este cu ochii pe ei și observa greșelile lor. La urma urmei, dansul în fața oamenilor implica sa stim sa ne punem in centrul atentiei.

Nu uita ca oamenii sunt, de obicei, incepatori. Ei înțeleg ca greșelile sunt parte integrantă pentru a învăța să danseze și e mult mai probabil să te felicite pentru eforturile tale. Au fost în acceasi ipostaza. Deci, relaxați-vă și distrati-va.

Profita de orice ocazie de a dansa

Toate clasele de dans jive moderne începe cu o lecție incepator, urmată de o sesiune de „freestyle”, urmat de o sesiune de intermediar, apoi dans mai mult freestyle. In modernă Jive „freestyle” este pur și simplu un alt cuvânt pentru practica si este o mare parte a serii. Făcând lecția de dans nu este suficientă. Pentru a construi dans dans încredere în sesiunea de practică freestyle fiecare săptămână, mai ales dacă sunteți un începător. Pentru că toată lumea dansează cu toți ceilalți în freestyle, va dansa cu persoane diferite în fiecare săptămână și cum să faceți acest lucru, veți găsi voi deveni mai și mai încrezător, atât în ​​tine și abilitățile tale.

Cere alții să danseze

Dansatori incepatori tind să se uite la dansatori bune și cred că două lucruri.

1. care le va cere să danseze, deoarece acestea sunt noi și 2. că nu ar putea cere, eventual, cineva la dans

Fiind suficient de încrezător pentru a cere oamenilor să danseze (dacă sunteți o doamnă sau un tip) este o mare parte din moderne seri de dans jive. Doamnelor cere tipi să danseze la fel de des ca băieții cere doamnele, spre deosebire de ceea ce s-ar putea găsi în cluburi și chiar unele clase de dansuri mai mult formale.

La un Jive moderne, veți găsi că incepatori sunt încurajați să solicite dansatori bune să danseze cu ei. Este una dintre cele mai rapide moduri de a invata. Deci, face cere cineva să danseze unul din obiectivele. Veti simti increderea ta crește în timp.

Ce se întâmplă dacă cer și ei spun nu?

La un hotel modern de clasă dans jive „Vrei să dansezi?” este, în general, a răspuns cu un „Da, mi-ar plăcea,” 99% din timp.

Desigur, dacă cineva este doar de finisare un dans sau de a lua o scurta pauza, de capturare respirația după mai multe dansuri, așezat sau în picioare o melodie care le poate sugera dans următorul loc. Cu toate acestea, spre deosebire de într-un club în care o doamnă ar cere foarte rar pentru un dans, sau un tip s-ar putea întreba dacă cere un dans inseamna ridicol publice sau pot fi luate în mod greșit, cerând un dans la jive moderne este norma indiferent de gen face . Doamnelor, dacă vrei un dans, cere doar pentru unul.

Dacă sunteți un începător și ați luat inima în dinți pentru a cere chiar doi oameni sa danseze in fiecare saptamana (sunt sanse le va cere oricum) felicit le că ați pregătit terenul pentru un progres care, la rândul său se bazează încrederea dumneavoastră. Și cu oameni noi care unește în fiecare săptămână, nu va fi un începător pentru mult timp și pot face același lucru pentru alții.

Dansul este una dintre cele mai bune moduri de a construi încrederea în orice domeniu al vieții tale. Deci:

Fa primul pas – du-te la o clasă de dans, încercați o clasă jive modernă, printre alte obiective Set 2-3 și cere un profesor pentru a vă ajuta să le atingă.

Fii pregătit să râdă de greșelile tale, precum și să învețe de la ei face dans la freestyle la jive modernă poartă dumneavoastră de top în fiecare săptămână.

Cere alții să danseze în freestyle – chiar dacă tocmai ați început. Doar spune dorești să practice miscarile.

Commit și răbdare cu tine.

Fie că este vorba o clasă salsa, lecții leagăn, sală de dans sau o lecție modernă de dans jive vei primi de la ei ceea ce ai pus în. Cu timpul, un mare profesor, încurajare, un simț al umorului, și practica veți găsi dans vor face minuni pentru încredere.

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu